sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Comunicat de presă - Mircea Diaconu este dorit de sibieni




Membrii organizaţiilor judeţene, municipale şi de tineret ALDE Sibiu au stat de vorbă zilele acestea cu cetăţenii judeţului Sibiu despre candidatul pe care ALDE îl susţine la aceste alegeri prezidenţiale: Mircea Diaconu.  Sibienii s-au arătat foarte deschişi şi au adresat membrilor echipelor de campanie o serie de întrebări despre programul politic propus de Diaconu şi sunt de acord să susţină un viitor preşedinte care îşi doreşte egalitate, comunicare şi stabilitate în ţară.  Acest lucru se reflectă şi în sondajul IMAS,  în care Diaconu este pe locul doi. 
"Electoratul trebuie să observe că există o înţelegere între Iohannis şi Dăncilă pentru ca aceasta să ajungă în turul doi, fiind  cel mai accesibil candidat pentru Iohannis. Votanții doamnei Dăncilă trebuie să înţeleagă  că votul pentru Dăncilă, este un vot irosit. Singurul candidat care poate să facă ,,faţă'' lui Iohannis în turul doi este Mircea Diaconu, fiind singurul candidat independent şi nepartizan care ar putea duce România  în topul țărilor europene. Din acest motiv, ALDE Sibiu va face tot ce ne stă în putință pentru a obține un scor foarte bun la Sibiu. Echipa de campanie ALDE va fi prezentă în toate localitățile din județul Sibiu până în ultima zi de campanie." a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.
După experienţa de 5 ani în Parlamentul European, Mircea Diaconu este pregătit să preia prerogativele de preşedinte al României, nu unul cu nasul pe sus, rupt de realităţile oamenilor, nici unul la cheremul baronilor locali, ci un preşedinte venit din rândul oamenilor, apropiat toată viaţa lui de oamenii de rând ai României, pe care nicio funcţie nu l-a transformat, ci l-a făcut să lupte şi mai mult pentru interesele românilor de pretutindeni.


Departamentul de comunicare ALDE SIBIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu